יום חמישי, 29 במאי 2014

גבינה חדשה: RocheBaron

מעדן צרפתי חדש במקרר

Rochebaron המוכרת גם בשם Montbriac, היא גבינה רכה מאזור העיירה Beauzac בחלקו העליון של עמק הלואר. הגבינה היא התוצאה של ניסוי מוצלח ששילב עובש כחול עם גבינה בשלה כפי שרק הצרפתים יודעים לעשות.

לגבינה מרקם רך עשיר וחמאתי בדומה לגבינת ברי והיא עטופה באבקת פחם טבעי. המרקם מעוטר בנימים דקים של עובש כחול שהוזרק לגבינה והוא מוסיף עוד גוון לטעמה העשיר והמעודן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה