עיתון "הארץ" ביקש מ-90 מסעדנים, שפים ואנשי אוכל מכל רחבי הארץ לבחור את המקום הכי טוב לדעתם להצטייד בו בגבינות. וזה מה שכתבו עלינו:
"במקום השלישי: מכולת גבינות"
התמונה מתוך הכתבה ב"הארץ" צילום: אביעד הרמן |
"מה מוצאים כאן? בחנות אפשר למצוא כ-300 גבינות ממשקי בוטיק ישראלים, וגבינות צאן עזים וכבשים מהעולם. מברי כמהין שאפשר לפגוש בהופעת בכורה ישראלית רק כאן, דרך גבינת אלבינו ישראלית, קממבר עם קלבדוס וגבינות שברה צרפתיות נדירות."
"מנימוקי השופטים: לא רק בגלל התחושה של קפיצה לחנות גבינות בצרפת, אלא "בגלל השירות האישי והידע העצום של אבנר ועודד", אומרת השפית ועיתונאית האוכל דנה מלמד. השף דניאל זך מאוהב במקום לא רק בגלל החנות, אלא גם בגלל המכללה לגבינות שפתחה באתר שלה."
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה