יום חמישי, 4 באוקטובר 2012

זמן חבוש

בירקנייה השכונתית שלנו הופיעו חבושים. חבושים אף פעם לא היו פופולאריים כמו בני דודם התפוחים והאגסים כנראה בגלל שלא ניתן לאכול אותם ישר מהעץ. רובנו מכירים אותם מהקומפוט של אמא, אבל בספרד חבושים זה ממברילו, מרמלדת חבושים מתוקה. באזור לה מנשה, מקום הולדת ה-מנצ'גו, הגבינה הספרדית הנפוצה ביותר בעולם, מגישים את הממברילו בשילוב המכונה "רומאו ויוליה" מרמלדת חבושים על פרוסת מנצ'גו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה