כיום כמעט שלא מייצרים וונסלידאל כחולה והיא מוכרת יותר בזכות התוספות האופייניות כמו חמוציות, עשבי תבלין או ג'ינג'ר. הגבינה נתונה במעטה עבה של שעווה אדומה. צבעה לבן מנוקד בחמוציות. המרקם נימוח ונוטה להתפורר. טעמה מאזן בין מתיקות דבשית וחמיצות מרעננת. מיושנת 2-4 חודשים.
יום ראשון, 16 בפברואר 2014
נא להכיר: וונסלידאל עם חמוציות Wensleydale cranberries
כיום כמעט שלא מייצרים וונסלידאל כחולה והיא מוכרת יותר בזכות התוספות האופייניות כמו חמוציות, עשבי תבלין או ג'ינג'ר. הגבינה נתונה במעטה עבה של שעווה אדומה. צבעה לבן מנוקד בחמוציות. המרקם נימוח ונוטה להתפורר. טעמה מאזן בין מתיקות דבשית וחמיצות מרעננת. מיושנת 2-4 חודשים.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה