יום רביעי, 27 במאי 2015
נציגות ישראלית בתחרות גבינות בינלאומית
›
מכלת גבינות מברכת את מחלבת שירת רועים על השתתפותה בתחרות הגבינות Mondial du Fromage The International Cheese Professional Rendezv...
יום רביעי, 25 במרץ 2015
נא להכיר: מוטקה
›
במחלבת "מוטקה החולב" של משפחת קצנלנבוגן במושב תלמי אלעזר, דור שני של מגדלי צאן, מייצרים גבינות כבשים ארטיזנליות כבר חמש שנים. ...
יום שבת, 14 בפברואר 2015
הבחלה. מה את עושה?
›
הַבְחָלָה הוא תהליך של הבשלת גבינות בתנאי טמפרטורה, לחות ואוורור מבוקרים, כדי להביא את הגבינה למצב אופטימלי. זהו השלב האחרון והקריטי ביותר...
יום חמישי, 5 בפברואר 2015
יינות חדשים מפורטוגל
›
יקב Caves Vidigal מתפאר ביינות הנותנים תמורה מצוינת למחיר . היקב מייצא כ-97% מתוצרתו, בעיקר למדינות סקנדינביה שם הוא פופולרי מאוד. ...
יום ראשון, 1 בפברואר 2015
מחמצות Starters - הסוד הכמוס של עושי הגבינות
›
מחמצות starters הן תמהיל של תרביות חיידקים המשמשות בייצור גבינות. תפקידן (1) לסייע בהתגבשות הגבן, (2) להגן על הגבינה מפני מיקרואורגניזים ל...
תגובה 1:
יום שבת, 24 בינואר 2015
מבט עומק על ההבדלים בין הגבינות השונות
›
סידן ו-pH - שני קריטריונים לסווג גבינות ישנן דרכים רבות שבהן ניתן לסווג גבינות. לפי המרקם, לפי הקליפה והמעטה, לפי סוג ומקור החלב, לפי ת...
יום שישי, 9 בינואר 2015
גבינות צ'דר חדשות
›
Snowdonia Cheese Company נוסדה בשנת 2001 בצפון ווילס, והיא מתגאה במגוון רחב של גבינות צ'דר פרמיום. אצלנו נחתו שלוש מהן: צ'ד...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט